Author Archives: Admin

9ena edició del curs EU en Project Management (30 ECTS) 2019-20

Hem organitzat una nova edició, la novena ja, del curs d’Especialista Universitari en Direcció de Projectes (Project Management), Títol propi de postgrau de la UIB (30 crèdits europeus), donada la bona acceptació que ha tengut el curs en les edicions anteriors.

El curs de Project Management, a banda de proporcionar una formació específica i exhaustiva en el camp de la direcció de projectes, permet acreditar que els alumnes han rebut una formació en gestió de projectes superior a 35 hores, requisit indispensable per poder obtenir la certificació professional PMP® (Project Management Professional).

Aquest curs vol donar resposta tant a la necessitat de reciclatge dels professionals, com a la necessitat d’ampliar els coneixements dels recents titulats en temes de direcció de projectes, ja que tradicionalment, aquests continguts, no s’han anat impartint a les titulacions universitàries. No és, en cap cas, un curs adreçat només a professionals relacionats amb les TIC, sinó a qualsevol professional que hagi de dirigir projectes de qualsevol tipus i en qualsevol àmbit, tant pel sector públic com pel privat.

Al següent enllaç http://projectmanagement.uib.es/?page_id=585 podràs trobar opinions d’ex-alumnes.

Jornada: Lean&Agile Project Management, 19 de febrer al Parc BIT

Des del Vicerectorat d’Innovació i Transferència i la Càtedra Santander UIB d’Innovació i Transferència de Coneixement (CSUIT), seguim promovent la «cultura de la transferència» organitzant trobades amb els agents de la «triple hèlix»: Universitat, empresa, Govern.

A la Jornada del proper divendres 19 de febrer sobre Lean&Agile Project Management, es vol promocionar i divulgar l’ús de les metodologies àgils, tant a centres públics: Govern, centres de recerca, Universitat, centres d’educació, entre d’altres, com a empreses de qualsevol sector econòmic, independentment de l’activitat que realitzin, del nombre d’empleats que tenguin i de si són empreses consolidades o de recent creació.

Durant la jornada, comptarem amb la presència de dues institucions de Balears que ja han aplicat aquests principis Lean i metodologies Agile als seus projectes: la Fundació Bit i l’empresa Idiso Hotel Distribution. Ens parlaran dels beneficis i de les dificultats que han hagut d’afrontar en la implantació. També intervindran Antonio López i Oscar Prada, que ens mostraran com apliquen Kanban, Scrum, Lean startup, Lean thinking i altres principis Lean&Agile tant a equips tècnics, com de màrqueting i de vendes a Decathlon International.

Aprofitarem la celebració de la Jornada per anunciar la creació de la Comunitat Agile de les Illes Balears, un fòrum de persones interessades en potenciar i difondre aquest camp de coneixement, en fomentar la investigació, el desenvolupament i la utilització d’aquests principis i metodologies. L’objectiu de la Comunitat és crear sinèrgies entre els membres, compartint coneixements i experiències, contribuint al creixement empresarial i personal de la societat.

La jornada és gratuïta, però és necessari realitzar la inscripció. Pot consultar el programa en el següent enllaç: Programa i inscripció a la jornada

Jornada formativa: La professionalització de la gestió de projectes d’edificació

La Universitat de les Illes Balears i la Fundació Aedificat programen aquesta jornada formativa, centrada en la gestió de projectes d’edificació. L’objectiu de la jornada és ampliar els coneixements sobre aquesta professió, cada vegada més demandada des de sectors molt diversos i que representa una oportunitat professional de gran recorregut per als Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació i, en general, per a tots els profesionals vinculats al sector de l’edificació.

Dia: 9 de desembre de 2014 Hora: De 18:00 a 19:30 hores Lloc: Fundació Aedificat (C/. Francesc Vallduví, 1) Pol. Can Valero

PROGRAMA:

 • LA PROFESSIONALITZACIÓ DE LA GESTIÓ DE PROJECTES
  • Joan Barceló Perelló. Enginyer Tècnic en Informàtica i membre fundador de l’Associació de Project Management de les Illes Balears (PM-IB).
 • LA PROFESSIÓ DE PROJECT MANAGER EN EL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ
  • David Moret Oliver. Enginyer d’Edificació i PMP.
 • PRESENTACIÓ DEL CURS DE POSTGRAU “EXPERT UNIVERSITARI EN DIRECCIÓ DE PROJECTES D’EDIFICACIÓ (20 ECTS)
  • Antònia Mas. Doctora en Informàtica, Presidenta de l’Associació de Project Management de les Illes Balears (PM-IB) i Directora del curs de postgrau.
  • Antoni Mesquida. Doctor en Informàtica. Coordinador del curso de postgrau.

L’assistència a aquesta jornada formativa és gratuïta, prèvia inscripció en el següent enllaç. Places limitades.

Nova edició del curs “Especialista Universitari en Project Management Títol propi de postgrau de la UIB (30 ECTS)”

Hem preparat una nova edició, la quarta, del curs Especialista Universitari en Direcció de Projectes (Project Management) Títol propi de postgrau de la UIB (30 crèdits europeus), del qual podeu trobar més informació aquí. Si voleu adquirir coneixements, competències i habilitats en el camp de la gestió de projectes, independentment del sector laboral en el qual us trobeu desenvolupant la vostra tasca i del tipus d’empresa, el curs pot ser del vostre interès.

La FUEIB ha posat a la vostra disposició la pàgina amb la informació de matrículaEl curs comença el proper dia 15 d’octubre de 2014. Si teniu qualsevol consulta o voleu reservar la vostra plaça, enviau un correu a miprosoft@uib.es.

Curs Universitat d’Estiu UIB: Eines TIC per a la creació d’un entorn de treball productiu (25 hores)

Voleu treure el màxim profit als dispositius electrònics actuals i beneficiar-vos de les noves maneres de treballar i de comunicar-mos que ofereixen les TIC? Inscriviu-vos a aquest curs de la Universitat d’Estiu en la UIB, que aquest any se centra en la SOCIETAT DIGITAL.

Del 14 al 18 de juliol de 2014. De 9.30 a 14.30 hores. Aula AIAT7 de l’edifici Anselm Turmeda. Número de places: 20.

Curs pràctic en el qual els assistents aprendran a utilitzar eines TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) gratuïtes, senzilles i intuïtives que faciliten la gestió de les tasques i esdeveniments de la feina diària i/o vida personal.

Les aplicacions amb què es treballarà són accessibles des de qualsevol dels dispositius actuals: ordinador, portàtil, tauleta i/o smartphone. Aquest fet facilita l’accés a la informació en qualsevol lloc (foment del tele-treball i els equips de treball distribuïts geogràficament) i moment (conciliació laboral i familiar).

Aquest curs es dirigeix a qualsevol estudiant o professional, independentment de l’àmbit, sector o àrea de coneixement, que necessiti planificar i controlar el treball personal o el d’un equip. Més concretament, el curs pot ser de l’interès de:

 • Persones que treballen en equip i que necessiten comunicar-se sovint, delegar tasques, coordinar esforços individuals i compartir documents, opinions o resultats.
 • Estudiants que han de realitzar treballs en grup i necessiten reduir les reunions presencials amb tots els membres, que solen resultar improductives.
 • Professionals autònoms que necessiten fer un seguiment efectiu de l’avanç de la feina i maximitzar la productivitat personal.
 • Treballadors de petites i mitjanes empreses, amb recursos i pressuposts per a TIC limitats, però que necessiten realitzar una gestió àgil dels projectes que duen a terme.

Continue Reading →

Primera edició del curs “Lean & Agile Project Management”

Donada la bona acceptació que ha tengut la sessió de “Lean & Agile Project Management” en les distintes edicions del curs d’Especialista Universitari en Direcció de Projectes, i donada la demanda que existeix entre els professionals de formació relacionada amb aquests continguts, hem organitzat un curs específic i intensiu anomenat LEAN & AGILE PROJECT MANAGEMENT (24 hores).

Per a qualsevol informació addicional sobre el curs no dubteu en contactar amb nosaltres!

Nova edició del curs “Parlar en públic, una competència necessària”

Hem preparat una nova edició, la quarta, del curs “Parlar en públic, una competència necessària”, impartit per Mila Melero, del qual podeu trobar més informació aquí. Si necessiteu parlar en públic o fer presentacions de feina i estau interessats en millorar les vostres capacitats comunicatives, el curs pot ser del vostre interès.

Aquest curs es va organitzar arran la demanda dels alumnes del curs “Especialista universitari en Direcció de Projectes, títol propi de postgrau de la UIB” per reforçar les competències en gestió de les comunicacions.

La FUEIB ha posat a la vostra disposició la pàgina per fer l’automatrícula on-line. El curs comença el proper dia 12 de maig de 2014. Animau-vos!