Jornada: Lean&Agile Project Management, 19 de febrer al Parc BIT

Des del Vicerectorat d’Innovació i Transferència i la Càtedra Santander UIB d’Innovació i Transferència de Coneixement (CSUIT), seguim promovent la «cultura de la transferència» organitzant trobades amb els agents de la «triple hèlix»: Universitat, empresa, Govern.

A la Jornada del proper divendres 19 de febrer sobre Lean&Agile Project Management, es vol promocionar i divulgar l’ús de les metodologies àgils, tant a centres públics: Govern, centres de recerca, Universitat, centres d’educació, entre d’altres, com a empreses de qualsevol sector econòmic, independentment de l’activitat que realitzin, del nombre d’empleats que tenguin i de si són empreses consolidades o de recent creació.

Durant la jornada, comptarem amb la presència de dues institucions de Balears que ja han aplicat aquests principis Lean i metodologies Agile als seus projectes: la Fundació Bit i l’empresa Idiso Hotel Distribution. Ens parlaran dels beneficis i de les dificultats que han hagut d’afrontar en la implantació. També intervindran Antonio López i Oscar Prada, que ens mostraran com apliquen Kanban, Scrum, Lean startup, Lean thinking i altres principis Lean&Agile tant a equips tècnics, com de màrqueting i de vendes a Decathlon International.

Aprofitarem la celebració de la Jornada per anunciar la creació de la Comunitat Agile de les Illes Balears, un fòrum de persones interessades en potenciar i difondre aquest camp de coneixement, en fomentar la investigació, el desenvolupament i la utilització d’aquests principis i metodologies. L’objectiu de la Comunitat és crear sinèrgies entre els membres, compartint coneixements i experiències, contribuint al creixement empresarial i personal de la societat.

La jornada és gratuïta, però és necessari realitzar la inscripció. Pot consultar el programa en el següent enllaç: Programa i inscripció a la jornada

Comments are closed.

Post Navigation