9ena edició del curs EU en Project Management (30 ECTS) 2019-20

Hem organitzat una nova edició, la novena ja, del curs d’Especialista Universitari en Direcció de Projectes (Project Management), Títol propi de postgrau de la UIB (30 crèdits europeus), donada la bona acceptació que ha tengut el curs en les edicions anteriors.

El curs de Project Management, a banda de proporcionar una formació específica i exhaustiva en el camp de la direcció de projectes, permet acreditar que els alumnes han rebut una formació en gestió de projectes superior a 35 hores, requisit indispensable per poder obtenir la certificació professional PMP® (Project Management Professional).

Aquest curs vol donar resposta tant a la necessitat de reciclatge dels professionals, com a la necessitat d’ampliar els coneixements dels recents titulats en temes de direcció de projectes, ja que tradicionalment, aquests continguts, no s’han anat impartint a les titulacions universitàries. No és, en cap cas, un curs adreçat només a professionals relacionats amb les TIC, sinó a qualsevol professional que hagi de dirigir projectes de qualsevol tipus i en qualsevol àmbit, tant pel sector públic com pel privat.

Al següent enllaç http://projectmanagement.uib.es/?page_id=585 podràs trobar opinions d’ex-alumnes.

Comments are closed.

Post Navigation