Eines per a optimitzar la meva feina (8 hores)

Hi ha una gran varietat d’eines software i aplicacions per al seu portàtil, tablet i/o smartphone que li permeten planificar el seu treball personal o el del seu equip, fer el seguiment del seu avanç i donar suport a la delegació de tasques.

“És genial treballar amb ordinadors. No discuteixen, ho recorden tot i no es beuen la teva cervesa” (Paul Leary)

Per què necessit aquest curs?

Perquè la creixent aparició de noves aplicacions i serveis en la xarxa em genera confusió a l’hora de conèixer i de triar les eines que millor s’adapten a les característiques de la meva feina.

Visió general i objectius

Aprendre a utilitzar eines que facilitin una gestió efectiva del treball, i que siguin accessibles des de qualsevol dels dispositius actuals.

Què aprendré?

A utilitzar eines senzilles que permeten planificar, assignar i controlar tasques que poden realitzar-se tant de manera individual com en equip, així com compartir documents, opinions o resultats.

Contingut

  • Configuració d’un entorn de treball productiu
  • Eines de treball col·laboratiu
  • Definició i assignació de llistes de tasques i esdeveniments en calendaris compartits
  • Planificació i seguiment de l’avanç de les tasques
  • Eines de comunicació i videoconferències

Em pot ser útil?

Sí, sigui quina sigui la meva professió o sector d’activitat, tots podem beneficiar-nos de les noves maneres de treballar i de comunicar-nos que ens ofereix la tecnologia.

Perfils als quals va dirigit

Qualsevol persona que vulgui treure el màxim partit als dispositius electrònics de què disposa.

Qui l’imparteix? Toni Mesquida

Professor de la UIB i membre del grup de recerca en Millora i Innovació en Projectes de Software (MiProSoft). Coordinador del curs d’Expert Universitari en Direcció de Projectes (Project Management) de la UIB. Impartició de cursos de grau en Gestió de Projectes. Consultoria per a la implantació de processos de gestió de projectes en empreses del sector TIC. Aplicació de pràctiques de gestió en la docència.

Quina és la Metodologia que s’usa per a impartir-lo?

Les eines que es vagin presentant podran ser utilitzades sobre els dispositius (portàtil, tablet i/o smartphone) de què disposi l’alumne.

Relació amb altres cursos

Atès que aquest curs introdueix una formació en TIC que aporta una sèrie de competències transversals en gestió de projectes, tots els altres cursos són complementaris.

Formació InCompany

Si desitja realitzar aquest curs en la seva empresa sol·liciti informació contactant amb projectmanagement@uib.es